Εταιρία

Καλώς ήρθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της E-Vida

01. Σχετικά με το site μας

Οι ανάγκες τις αγοράς και η έλλειψη σωστής πληροφόρησης στον τομέα της βίδας ενώθηκαν για να δημιουργήσουν έναν χώρο όπου μπορείτε να βρείτε ότι ζητάτε.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δημιουργήθηκε με σκοπό την εύκολη και γρήγορη εύρεση καθώς και τη σωστή πληροφόρηση στον τομέα της βίδας από τον απλό και καθημερινό νοικοκύρη μέχρι την πιο μεγάλη κατασκευαστική εταιρία.

Η ελλιπής πληροφόρηση καθώς και οι πολύπλοκοι ιστότοποι που αφορούν τις βίδες τις περισσότερες φορές ταλαιπωρούν και μπερδεύουν ακόμα και τους πιο έμπειρους στον τομέα της βίδας. Γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε το E-Vida.

02. Μητρική Εταιρία

Η E-Vida δημιουργήθηκε με σκοπό την κάλυψη των αναγκών στον τομέα της βίδας, η μητρική της όμως εταιρία PoliSafety έχει εδραιωθεί εδώ και χρόνια.

Η ίδρυση της εταιρίας POLISAFETY, μητρική εταιρία της E-Vida, πραγματοποιήθηκε το 1981 από τον κ. Πολύδωρο Λεπτοκαρίδη μετουσιώνοντας σε πράξη την επιθυμία του να δημιουργήσει μια σειρά από προϊόντα τα οποία θα προστάτευαν τους εργαζόμενους σε βαριές βιομηχανίες αλλά και σε κάθε εργασία που υπήρχε ανάγκη προστασίας από τους καθημερινούς κινδύνους, στον εργασιακό χώρο.

Εταιρία

03. Θυγατρικές Εταιρίες

Πέρα από το E-Vida, ο όμιλος Αφοί Λεπτοκαρίδη αποτελείται και από άλλους τομείς του αποσκοπούν ο καθένας τον στόχο του.

Ο τομέας PoliSafety έχει αναλάβει σαν κύριο σκοπό του τα είδη προστασία εργαζομένων καθώς και παντός τύπου είδη οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Ο τομέας FireGloves έχει αναλάβει επίσης τα είδη προστασίας εργαζομένων αλλά κυρίως σε χώρες του εξωτερικού. Και τέλος ο τομέας E-Vida όπου υπάρχει εξειδίκευση και περαιτέρω πληροφόρηση όσον αφορά τις βίδες, τα τρυπάνια και δίσκους κοπής/λειάνσεως.

Εταιρία

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη ιστότοπου: Γιάννης Φτάρας