Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1. Αντικαταβολή

Μπορεί να γίνει η αποστολή των προϊόντων σας χρησιμοποιώντας την μέθοδο της Αντικαταβολής όπου η πληρωμή γίνεται στον υπάλληλο της εκάστοτε εταιρίας Courrier κατόπιν της παράδοσης του προϊόντος.

Η μέθοδος της Αντικαταβολής χρεώνεται με έξτρα κόμιστρο που αναλογεί στα 2.00€ για αποστολές εντός Ελλάδος.
Προσοχή: Η χρέωση με τρόπο αντικαταβολής δεν είναι εφικτή για αποστολή δεμάτων με μεταφορική εταιρία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους και τις χρεώσεις αποστολής επισκεφθείτε τη σελίδα Τρόποι Αποστολής.

2. Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας ο οποίος βγαίνει αυτόματα από το σύστημα και αναγράφεται μετά το πέρας του ταμείου καθώς και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που έχετε δηλώσει και έχετε λάβει την επιβεβαίωση παραγγελίας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

τρόποι πληρωμήςΑρ. Λογαριασμού: 208001042-16
ΙΒΑΝ GR3301102080000020800104216
Δικαιούχος λογαριασμού: Λεπτοκαρίδης Νικόλαος & Λεπτοκαρίδου Θεανώ

τρόποι πληρωμήςΑρ. Λογαριασμού: 703002101269291
IBAN GR7101407030703002101269291
Δικαιούχος λογαριασμού: Λεπτοκαρίδης Νικόλαος & Λεπτοκαρίδου Θεανώ

τρόποι πληρωμήςΛογαριασμός Όψεως
Αρ. λογαριασμού: 0026.0216.90.0200634427
IBAN: GR 9802602160000900200634427
Δικαιούχος λογαριασμού: Αφοι Λεπτοκαρίδη

τρόποι πληρωμήςΑρ. λογαριασμού: 5229-075094-359
ΙΒΑΝ GR4001722290005229075094359
Δικαιούχος λογαριασμού: Λεπτοκαρίδης Νικόλαος & Λεπτοκαρίδου Θεανώ

3. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Κατά την διάρκεια παραμονής σας στο ταμείο μπορείτε επίσης να πληρώσετε ηλεκτρονικά, άμεσα και γρήγορα,  χρησιμοποιώντας τη πιστωτική ή τη χρεωστική σας κάρτα. Χρησιμοποιούμε τη πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Eurobank με σκοπό να παρέχουμε στους πελάτες μας μία γρήγορη και ασφαλή εμπειρία ηλεκτρονικών πληρωμών.

Αφού επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και πατήσετε “Αποστολή Παραγγελίας” θα μεταφερθείτε άμεσα στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Τράπεζας Eurobank με σκοπό να εισάγεται τα στοιχεία της κάρτας σας και να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

Αφού γίνει δεκτή η πληρωμή σας θα μεταφερθείτε αυτόματα πίσω στο Ηλεκτρονικό μας Πολυκατάστημα όπου θα αναγράφεται η επιτυχία της παραγγελίας καθώς και τα στοιχεία σας.

Γίνονται δεκτές οι κάρτες από όλες τις τράπεζες αρκεί να είναι ένας από τους παρακάτω τύπους:

  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Σημείωση: Σε περίπτωση που η πληρωμή δεν είναι επιτυχής η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί.

4. Πληρωμή στο Κατάστημα

τρόποι πληρωμής

payment-euro

MasterCard

Μπορείτε επίσης να έρθετε και εσείς οι ίδιοι, κατόπιν συνεννοήσεως, να παραλάβετε τα αντικείμενα που έχετε παραγγείλει απευθείας από το κατάστημά μας, τις ώρες και μέρες λειτουργίας.

Σε εμάς μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με την χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της τράπεζας σας (VISA, MasterCard) καθώς το κατάστημά μας διαθέτει εγκεκριμένο τερματικό αποδοχής καρτών (POS).

τρόποι πληρωμής

Παρατηρήσεις:

* Το φυσικό καθώς και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΔΕΝ δέχεται επί του παρόντος την πληρωμή των προϊόντων με δόσεις – άτοκες ή με οποιονδήποτε άλλο διακανονισμό.
* Σε περίπτωση που επιλέξετε Τραπεζική Κατάθεση και δεν εκτελεστεί η πληρωμή εντός πέντε (5) ημερών η παραγγελία σας ακυρώνετε αυτόματα από το σύστημα.
* Η πολιτική της εταιρίας μας ΔΕΝ δέχεται παραγγελίες επί πιστώσει με κανένα μέσο, εκτός από ελάχιστες ακραίες περιστάσεις και μόνο κατόπιν συνεννοήσεως.
* Το φυσικό καθώς και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΔΕΝ δέχεται πληρωμή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας τύπου American Express.
* Σε περίπτωση που υπάρξουν χρεώσεις λόγου διατραπεζικού συστήματος ή λόγου εμβασμάτων από τράπεζες εξωτερικού αυτά τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
* Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιτρέπει μετατροπή του προεπιλεγμένου νομίσματος (Ευρώ €) σε διάφορα άλλα νομίσματα όπως δολλάρια, αγγλικές λίρες, κ.α. Η αγορά του τελικού προϊόντος όμως πραγματοποιείται ΜΟΝΟ σε Ευρώ (€).

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας.